Ändrade planer...

...ja eftersom jag mår som jag gör nu så har vi bestämt att våra föräldrar ska få veta!! :) Känns jättespännande, och det har varit svårt att ibland tom ljuga! Känns som att dom misstänker nåt och så är det ju hemskt skönt för mig o kunna prata om hur jag mår och ventilera, liksom!!

Tänker fortfarande försöka hålla det ganska privat, inte skriva ut det på facebook tex. Det får vänta! :)

Min mamma och jag har nästan alltid pratat med varann varje dag, nu har det tyvärr blivit lite sämre med det, mycket för att jag har svårt för att inte tala om allt för min kära mamma!!! :)

I morgon berättar vi garanterat för makens föräldrar och mycket troligen för mina, om dom har tid för oss en liten sväng på eftermiddagen, vill ju inte tala om det på telefon!!

*glad*

Ändrade planer...

...ja eftersom jag mår som jag gör nu så har vi bestämt att våra föräldrar ska få veta!! :) Känns jättespännande, och det har varit svårt att ibland tom ljuga! Känns som att dom misstänker nåt och så är det ju hemskt skönt för mig o kunna prata om hur jag mår och ventilera, liksom!!

Tänker fortfarande försöka hålla det ganska privat, inte skriva ut det på facebook tex. Det får vänta! :)

Min mamma och jag har nästan alltid pratat med varann varje dag, nu har det tyvärr blivit lite sämre med det, mycket för att jag har svårt för att inte tala om allt för min kära mamma!!! :)

I morgon berättar vi garanterat för makens föräldrar och mycket troligen för mina, om dom har tid för oss en liten sväng på eftermiddagen, vill ju inte tala om det på telefon!!

*glad*

känner mig inte så gravid just nu...

...Inget illamående på ett par dagar (vilket är skönt), och har väl kanske mest koncentrerat mig på att försöka bli frisk.

Var till sjukan igår, så då fick jag ju tala om där att jag var gravid! :) Vill tala om det för hela världen!!! Men längtar mest efter att få säga det till mina föräldrar och svärföräldrar och så närmaste vännen jag har, som jag pratar med så gott som dagligen. DÄR är det svårt att hålla mun vill jag lova!

Nu ska jag natta mina små älsklingar innan jag lägger mig och vilar...

In i vecka 8 idag...

... Glad över det, men orolig, mest på kvällarna. Känns som att magen drar ihop sig "långt nere" och då blir jag lite nojjig. Vill ju helst tro att jag börjar bli så rutinerad så jag känner när livmodern växer. Men min hjärna vill bara tänka att jag kommer få missfall... Är ju sjuk också så mycket tankar och känslor i min kropp!!!

Trodde att det skulle bli en kräkning i morse, har bara haft molande illamående dom tidigare graviditeterna, men värre den här som sagt...

EXTREMT SUGEN PÅ NYPONSOPPA, by the way.....

Snart..

...har jag gått 7 fulla veckor (på måndag), väx på där inne vår lilla plutt!!! :)

I dag har jag faktiskt inte mått illa alls!! Skönt! Är däremot dunderförkyld, men det försöker jag förtränga!!
 
Jag och maken låg förresten och pratade namn i morse (jag vet, tidigt), jättemysigt. Så nu har vi 3 starka namn per kön som vi gillar.

pojknamn:

Pelle

Jimmy

Johan

flicknamn:

Sara

Jonna

Linn

Nu ska jag gå och mysa med barnen och kika om dom har ätit upp alla kinapuffar eller om dom har sparat lite till mamma ;) Jag gissar dock på det första alternativet.

kram

Första tårafloden...

...kom igår. Skrämde kanske maken lite, men trötthet och konstant illamående i kombination med hormonförändringar i kroppen är tydligen inte så lyckat. :)

Ringde till MVC igår och bokade tid för inskrivning. Så den 22/2 ska vi dit och träffa underbara Kicki som har varit min barnmorska dom två tidigare gångerna oxå! :)

Gjorde även ett till grav-test igår. Och det visade positivt det oxå! ;) *surprise*

Somnade redan klockan 18 i soffan igår, men grav-trötthet går ju liksom inte över, även om man sover!

Nu ska jag vara ledig tre dagar, jobba måndag och sen vara ledig två dagar till! Såååå skönt! Jag trivs verkligen inte på mitt jobb.... Så mycket stress och tunga lyft och jag vill ju vara rädd om vårt lilla "frö"!!!

Kändes roligt att få berätta för någon igår, även om det "bara" var en barnmorska på MVC. Hon frågade om det var första barnet, så när jag svarade att det var tredje sa hon: -OJ, då är du ju rutinerad!! :) Jo jag är väl det.... Längtar tills vi ska berätta för våra föräldrar! :)

kram

In i vecka 7...

...idag! :) Nu växer vårt "frö" fort som attans! En millimeter om dagen och 100 000 nervceller i minuten!!! Skapligt!!

Jag är ledig idag men kan väl tyvärr inte riktigt njuta fullt ut av det. Mår väldigt illa heela tiden!! Är jobbigt, fast ändå mysigt (hur det nu kan vara mysigt att må illa) för då vet jag att det här som känns såå overkligt kanske ändå är på riktigt! :)

Nu ska jag gå och laga lite mat till mina älsklingar, sen ska jag försöka vila!

kram


Sicken dag...

... jag har nog kissat en miljard gånger idag, trött och slut och konstant hungrig hela förmiddagen. Så efter att ha ätit det jag skulle och ändå kände mig jättehungrig tog jag en bit mörk choklad....Då blev jag illamående istället...
Supekort stubin och taket här hemma har börjat läcka....Och jag ville bara "spy" ur mig lite klagomål. :) Kanske det känns lite bättre snart!!!?

hej....

stress...

... är väldigt svårt att undvika tycker jag. Iaf om man har det yrket som jag har... Och så läser jag i mina gravid-böcker att i just den här perioden är embryot extra känslig för påfrestningar och så..... Man blir ju orolig ju... Har mått bra idag, bara lite trött så nu vill man nästan ta ett grav-test till så att man är RIKTIGT säker. hi hi hi

Den här graviditeten innebär förutom all lycka över att få en till familjemedlem och vara gravid igen att jag ser en utväg från mitt jobb som jag inte alls trivs med. Nu ser jag ett slut!! :) Och det gör mig också glad.

Det är bra att tänka på sånt som gör en glad, som tex make, underbara barn, husdjur rent o fint hemma mm mm mm :)

Snart dags att lägga älsklingarna, sen ska jag vila i soffan en sväng innan det är dags att sova. Klockan ringer 04:50 i morgon igen...

ångest-söndag...

...ja i morgon ska jag tillbaka till mitt jobb som jag tyvärr inte trivs med. Och det är väldigt stressigt och ganska fysiskt..... Efter tre veckors ledighet nu över helgerna så känns det riktigt tungt att gå tillbaka. Och jag VET hur trött jag kommer vara när jag kommer hem om dagarna! Den här graviditeten känns ju hittills ungefär som dom två tidigare och tröttheten är ju förjäklig nu i början och i kombination med illamående.

Illamåendet har varit lite bättre idag, kommit i små vågor istället för att hålla i sig hela dagen.
Jag är så orolig för att få missfall. Vilken mardröm det skulle vara!!! huga!

Vill ju inget hellre nu än att vårt lilla "frö" ska växa, växa, växa!!!

Lördag...

...I dag har det inte varit en så bra dag. Mått illa heela dagen och trött, men det värsta har inte haft något med graviditeten att göra. Det är SÅ kallt!! Kylan har hållit i sig alldeles för länge nu, man är helt genomfrysen!! Brrr!
Har dessutom jobbångest, då jag börjar jobba igen på måndag efter 3 veckors ledighet.

Har ändå försökt gjort något av dagen, tvättat lite, hälsat på mina föräldrar och lagat mat. Förökt låta bli att tänka på det molande illamåendet, glad över att jag inte kräks! Det har jag inte gjort någon graviditet!

Vi har bestämt att vi ska berätta för våra nära och kära på alla hjärtans dag! Det känns lååångt dit! Drygt en månad!! Då har jag gått 10 fulla veckor och borde snart vara dags att skriva in sig på MVC. Tyckte det var en passande dag, bara att hoppas att man kan hålla tyst så länge! :)

Nu har jag fått klaga av mig en sväng så nu ska jag mysa lite med barnen innan det är dags för dom att sova!

Tidigt...

...ja, det ÄR väldigt tidigt i vår graviditet!! I förrgår visade ÄNTLIGEN grav-testet ett plus och mensen ser jag inte röken av! :)

Jag kommer till en början vara väldigt anonym på den här bloggen, men jag vill att min tredje och SISTA graviditet ska vara dokumenterad från början! (vi har bestämt att tre barn räcker) Innan vi har berättat för våra nära och kära så blir det inga bilder! :)

Just nu är det nämligen bara jag och min man som vet om den 2 mm stora "sjöhästen" i miniatyr som växer i min mage! :) Om jag har räknat det hela rätt så gick jag in i vecka 5 i måndags!!...Som sagt, TIDIGT! Det datumet jag hittills har fått fram (beräknat på min sista mens första dag)är den 13 september, Därav namnet på bloggen!!!! 

Jag är så lycklig! I över ett halvår har vi försökt! Och JA jag vet att det är dom som har det mycket värre som inte ens lyckas bli gravid en första gång och så sitter jag och klagar över att det tog ett halvår för oss att bli gravida med vårt TREDJE barn! Lyxproblem kan tyckas, men detta lilla "frö" är SÅÅ efterlängtat och det är nog mycket pga min stress och besatthet ( rent utav) som det har tagit sån pass lång tid! Dom två tidigare graviditeterna räckte det ju med att "karln" tittade på mig så var mensen borta och bullen i ugnen! ;)

Det kommer att bli mycket detaljer så ni som är kräsmagade kanske ska välja en annan blogg! Jag är brutalt ärlig och skriver för att JAG ska minnas!!!


                                                          NI ÄR VARMT VÄLKOMNA!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0