tiden rusar...


Ja, vår lille skrutt växer så det knakar! Är ju alltså i v 26 denna vecka och lilleman väger ca 850 gram och är ca 23 cm från huvud till rumpa. :) Rör sig mycket och det märks att han reagerar på ljud! :)


Skrev tidigare att vi funderade lite på en Crescent-vagn, men dom tankarna är avfärdade efter att vi var in till stan i går och kände på en! Hua vad tungstyrd och otymplig. Vi kom oxå fram till att vi är väldigt kräsna! :) Tror man blir det när man haft några vagnar och vet vad man saknat tidigare och så... Hittade ett par vagnar som vi ska läsa på lite om och sen klämma och känna igen innan vi bestämmer oss! :)


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Ha en bra dag :)

2010-06-10 @ 11:15:17
URL: http://notimetocry.blogg.se/
Postat av: Paparazzibecka

Tjaa!

Vad tycker du om det du ser på min blogg just nu?

Jag bjuder på musik, festbilder, fotograferingar av olika slag, videoklipp, vardagslivet och events som t.ex modevisningar och intervjuer.

KRAM

2010-06-10 @ 11:45:25
URL: http://paparazzibecka.blogg.se/
Postat av: Anonym

Köp en Emmaljunga City cross på blocket! Då får du en suvuären vagn, ofta till halva priset fast de ofta är i nyskick ändå! Särskilt liggdelen som ofta har blivit sparsamt använd. Det roliga med den är ju dessutom att man kan ha olika färger på liggdelen och sittdelen eftersom liggdelen köps till separat. Man måste ju inte heller köpa en liggdel till vagnen utan det räcker ju egentligen att köpa en ligginsats och ha i sittvagnen. Då blir det ju ännu billigare + att vagnen är en toppenvagn ändå! Ett litet tips bara!

2010-06-10 @ 20:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0